Moderna industrigolv är snygga

Ett modernt industrigolv är både lättstädat och snyggt. Det finns inga sprickor eller smutsgömmor där, utan det är en hel yta som dessutom är mycket hållfast.

De nya industrigolven har en hel mängd bra egenskaper, och därför är det så populärt att byta ut gamla betonggolv mot nya material. Arbetar man i en bransch där hygienen är viktig, är industrigolv eller epoxigolv det mest lättstädade som finns. Inom livsmedelsbranschen har man stränga hygienregler och vill undvika kontamination, föroreningar.

Ett industrigolv där både produktionslokalen och lagret håller samma höga hygienstandard sparar mycket arbete för städpersonalen. Det betyder att personalkostnaderna minskar även om man städar ofta. Man behöver inte gnugga och skrapa på golvet eller se upp med skarvar som samlar smuts. Det är helt slätt och rent.

Industrigolv med karaktär

Du kan välja vilken färg du vill ha på ditt industrigolv, men du kan också välja yta. Kanske vill du ha ett golv som är lite knottrigt för att ni inte ska halka. Det kan vara bra exempelvis i ett bageri, där det lätt hamnar smet, fett och mjöl på golvet. Golvet är lika lättstädat, men det har en lite större friktion när du går där.

Ett industrigolv kan vara slätt och matt, eller lite knottrigt och blankt. Fördelen är att du kan beställa det i olika utföranden, beroende på var du ska ha det någonstans. Golven kan ha olika karaktär, men de är alla reptåliga, hållfasta, lättskötta och snygga. Bara torka med en trasa så är ditt industrigolv lika snyggt igen. Kontakta ett företag som kan fixa ditt industrigolv här: www.industrigolv.net

28 Jul 2022