Cateringfirma för en lyckad fest

Inför den stora festen är maten ofta höjdpunkten. Men tiden att laga mat finns inte alltid, det är då du anlitar en cateringfirma som sköter allt ätbart åt er.

Agneta kunde inte vara mer stressad än vad hon redan var. Det kändes som igår som hennes son Linus inte var mer än en liten knodd, men i verkligheten var det bara några veckor kvar innan han tog studenten. Hennes stora son som nu skulle ut i vuxenlivet. Studenten tog han bara en gång, så den skulle firas.

Hela familjen var inbjuden, både från Agnetas och pappa Ingemars sida. Bara där blev de runt femtio personer, utöver det hade Linus även en del vänner som skulle komma. För att göra det enklare delade de upp sysslorna. Agneta tog ansvaret för maten som skulle serveras, och det tänkte hon göra bra.

Mat som passar alla hos cateringfirma

Många såg Agneta som en riktig mattant, hon var den som alltid bjöd på mat och älskade att fixa. Men när det kom till hennes älskade sons student, så skulle hon stå över. Hon ville ha fokus på festen och sin son. Därför gjorde hon det självklara valet och anlitade catering i Göteborg.

För Agneta, som var kräsen i maten, var den alldeles perfekt. Cateringfirman arbetade med ekologiska och giftfria råvaror. De hade kockar som verkligen la ned kärlek i maten, och dessutom erbjöd de flera olika rätter. Detta tog bort en stor del av Agnetas stress inför studenten. Nu kunde hon bara njuta.

4 Jul 2023