Rusta och matcha har alltid en lösning

Rusta och matcha är en instans som har till uppgift att hitta lösningar för dig. I vissa situationer är det bättre att satsa på utbildning i stället för jobb.

Du är kanske en av alla de som är arbetslösa. Kanske har du sökt efter ett jobb med ljus och lykta i flera år. Då och då kanske du har fått några timmar här och några timmar där på olika arbetsplatser. Ett säsongsjobb eller vid behov någonstans. Vad i hela fridens namn ska du göra?

Först och främst letar du efter ett bra jobb på alla möjliga ställen. Det kan vara både fysiska besök och med ansökningar över nätet. Det finns många jobbsökar-appar och sajter att ta till. Arbetsförmedlingen är den största i Sverige. Där kan du även få kontakt med rusta och matcha.

Rusta och matcha - en konsult som löser ditt problem

Rusta och matcha skulle kunna liknas vid en syokonsulent men med kontakter till att få allt att falla på plats. Hit vänder du dig när inget annat har fungerat. De har kanaler till företag som de skaffat själva och ett samarbete med flera olika företag som har ett trängande behov efter bra arbetskraft.

Det kan kännas hopplöst och frustrerande att vara utan jobb eller utbildning för att kunna få ett. Med rusta och matcha kan ni tillsammans komma fram till den bästa lösningen för dig där du är idag. En utbildning är ibland bästa vägen för att finna en lösning på din situation.

30 Oct 2022