Garagestädning, en service i Göteborg

Ha garage för sina hyresgäster är en stor fördel om man bor i en stad med ont om parkeringsplatser. För bra miljö kan man boka garagestädning i Göteborg.

När Niklas hittat mark att bygga fina lägenheter fanns det en hel del att tänka på. En sak som han dock var säker på redan från början var att det skulle finnas garage och parkeringsplatser. Något som var attraktivt när man bodde i Göteborg. Ingen ville börja leta efter parkering efter en lång dag på jobbet.

Medan byggarbetarna gjorde sitt hade han andra saker att fundera över. Det handlade om datasystem, vaktmästare, städfirma för trappor, garage och andra utrymmen. Försäkringar, ja det var hur mycket som helst. Men han älskade varenda stund och längtade tills han kunde ge klartecken för de gäster som redan ställt sig i kö för lägenheterna.

Garagestädning viktigt för ett bra första intryck

Innan hyresgästerna kunde flytta in skulle allt städas och vara fläckfritt. Han ville att de skulle känna att huset var speciellt. Ett företag som gjorde garagestädning i Göteborg hade bokats in för att börja så snart de var klara där. Det var inte garage där man hade en bil i varje, utan mer som ett parkeringshus.

Niklas var bortrest när städfirman hade varit i garaget, så vid hemkomst var en tur dit det första han gjorde. Han kunde inte ha varit mera nöjd. Golven var så rena att man skulle kunna äta mat på dem. Åtminstone innan bilarna började rulla in. Alla lampor var klara och inte en smutsfläck syntes. Det städföretaget skulle han hålla fast vid. Boka garagestädning här: garagestädninggöteborg.se

15 Jul 2022