Fusk med flyttstädning i Göteborg

Tre städer i sverige sticker ut sett till hur många dagliga flyttar som sker till-, från och inom dem. Föga förvånande så handlar det om våra tre största städer i form av Stockholm, Göteborg och Malmö – tre stycken städer med en attraktionskraft i varsin del av landet och med en gemensam nämnare i och med dessa flyttar. Tyvärr en negativ sådan och där man ser att ett allt större fusk med en viktig detalj börjat synas: fusk med flyttstädning.

För att förklara detta så måste vi först gå igenom en flytt från start till mål då vi tror att det är där de stora bristerna finns. Ska du flytta i Göteborg så kommer du att se till att hyra ett fordon, du kommer att se till att packa allt ditt bohag och du kommer att se til att kontakta så många vänner som möjligt för att hjälpa dig att bära. Du kommer därefter att installera dig i den nya bostaden och så ser en typisk flytt ut för de flesta. Det vill säga; man är inte medveten om att en flyttstädning ingår och struntar därför i den.

Om detta handlar om en generationsfråga låter vi vara osagt; men faktum är att det är under främst senare år som man sett att flyttstädning missköts och därför så är det också lätt att säga att det hela handlar om okunskap främst hos en yngre generation.

Använd rut-avdraget för din flyttstädning

Det man ska veta är alltså följande: en flyttstädning i Göteborg och såklart alla andra städer ska alltid genomföras och äger en sådan inte rum så finns det ett vite som väntar i slutet av tunneln. Just det; många tvingas nämligen – med all rätt – att betala för att man inte genomfört sin flyttstädning och då denna summa ofta är relativt stor så har vi ett annat förslag: betala mindre för din flyttstädning direkt.

Det vill säga – ska du flytta i Göteborg så kan det finnas ett stort värde i att direkt anlita en städfirma för din flyttstädning och där du använder dig av ditt rut-avdrag för uppgiften.

Rut-avdraget är något som många verkar ha svår att hitta användning för och vi anser att flyttstädning är ett perfekt område att göra så. Kort sagt; du kan vid din flytt i Göteborg använda ditt rut-avdrag, få en flyttstädning genomförd till halva priset och fokusera fullt ut på det väsentliga med din flytt – att komma på plats i den nya bostaden och detta utan oro att det ska dimpa ner en räkning i brevlådan från de nya ägarna till din gamla bostad.

19 May 2017