Enkel eller lyxig badrumsrenovering i Göteborg

Att renovera sitt badrum är ett projekt man vill planera väl. Sedan hyr man in proffs från ett företag i Göteborg för att ta hand om denna badrumsrenovering.

Det som bara händer andra hade nu hänt paret Andreasson, de hade vunnit på lotto. Det skedde för nästan två månader sedan och nu började det att sjunka in på riktigt. Båda hade en förkärlek till överdådigt. De brukade spara för att kunna köpa de dyraste möblerna och den lyxigaste servicen. Nu stod de plötsligt där med pengar för att skapa den ultimata drömmen.

Nu plockade de fram sin drömpärm. Där hade de samlat allt de önskade i kronologisk ordning. Nu gick de in på “B” och hittade badrumsrenovering där en tjock mapp väntade på att gås igenom. Planeringen var redan klar att sätta i verket. De behövde bara ta fram kontaktuppgifterna till företaget de valt.

Badrumsrenovering värd en kändis

Företaget som gjorde bland annat badrumsrenovering i Göteborg skickade en hantverkare till villan. De visade ner denne källaren. Där fanns en öppen yta som bestod av endast grå betong. Badrumsrenovering, hade hantverkaren sagt, det blir nog mer som ett spa. Men frun Annika var noga med att poängtera att det var ett badrum de lux.

När renoveringen var gjord stämde benämningen till hundra procent. Rummets väggar var mörka och detaljer som kranar och spegelramar i guldfärg. En jacuzzi i ena hörnet och ett gammaldags badkar med tassar i det andra. Rummet skulle inredas med vilstolar, fluffiga handdukar och ett vackert skåp där alla skönhetsprodukter skulle stå.

9 Jul 2022