Bilskrot i Trollhättan kan rädda både pionrabatt och äktenskap

Bilskrot i Trollhättan är det enda rätta om din bil börjat läcka olja på frugans pionrabatt. Bilen är skrotfärdig, även om du älskar henne så. Bilen, alltså.

Bengt hade aldrig känt så starkt för någon som han kände som för Lilla Pärlan. Han skulle faktiskt kunna gå så långt som att säga att han älskade henne. Ibland ställde han sig vid köksfönstret och bara tittade på henne i tysthet, där hon stod nere på uppfarten.

För det allra mesta blev han dock störd i sina svärmerier av sin fru, som menade att Lilla Pärlan läckte olja som rann ned på hennes pionrabatt. Bengt uppskattade inte alls det påpekandet, eller tonfallet med vilket det levererades. Men allra minst uppskattade han när hans fru menade att det var dags att köra Lilla Pärlan till skroten.

Bilskrot det enda rätta efter ett äktenskapligt ultimatum

Bengts fru kunde till och med vara så fräck som att säga att hon tvivlade på att Lilla Pärlan ens höll för bilfärden till närmaste bilskrot i Trollhättan, där paret bodde sedan några år tillbaka. Hon var verkligen orättvis mot Bengts ögonsten. Han avfärdade henne dock med att hon nog var avundsjuk.

Detta var dock inte något som uppskattades av Bengts fru. Vilket inte Bengt själv lade märke till, förrän den dagen då skilsmässopappren låg på frukostbordet. Antingen skrotar vi bilen eller äktenskapet, var fruns stränga meddelande. Vad Bengt valde? Att skrota bilen, så klart. Pärla eller inte, det var trots allt bara en bil.

17 May 2022