Vårdnadstvist i Göteborg när umgänget inte fungerar

Att ha ett fungerande umgänge föräldrar emellan är viktigt för barnens väl. Fungerar inte umgänget kan man ta juridisk hjälp i en vårdnadstvist i Göteborg.

Khalid var arg som ett bi. Än en gång hade Maria skickat sms och anklagat honom för att ha tappat bort barnens saker. Denna gång var det stövlarna. Han visste att han ordentligt ställt stövlarna på barnens platser på fritids.

Han svarade med ett foto där stövlarna syntes tydligt. Maria svarade argt tillbaka att han kunde tagit kortet för flera veckor sedan. Khalid sjönk ner i soffan. Allt han ville var ju att få träffa sina barn oftare och mer. På nåder fick han träffa dem varannan helg. Fredag eftermiddag till måndag morgon.

Vårdnadstvist i Göteborg reder ut umgänge

Han började gå igenom alla sms:en han hade sparat. Maria hade anklagat honom för både det ena och det andra. Snäll som han var hade han backat varje gång, bett om ursäkt för saker han inte ens gjort. Det var dags att få upprättelse. Kanske kunde han bli boendeförälder och träffa barnen oftare, funderade han på. Han behövde leta upp ett juridiskt ombud och starta en process. Han skulle inte säga något till vare sig barnen eller Maria, de skulle veta tids nog.

Det var tur att han skulle dra igång en vårdnadstvist i Göteborg. Casper på jobbet hade precis gjort det och hade världens bästa advokat, samma som Khalid skulle anlita. Förhoppningsvis skulle han få rå om sina barn mer, tänkte han, innan han ringde advokaten. Få kontakt med en advokat som kan allt om vårdnadstvistfrågor här: vårdnadstvistgöteborg.se

25 Sep 2022