Tips för badrumsrenovering i Göteborg

Ska du renovera badrummet? Vid badrumsrenovering finns det mycket att ta hänsyn till – exakt vad det är skiljer sig givetvis stort beroende på mo du ska göra det själv eller anlita en firma. Här förutsätter vi att du är på jakt efter en firma som kan göra jobbet åt dig.

Kontakta många firmor

För att få så bra priser och så bra kompetens som möjligt lönar det sig definitivt att höra med många olika firmor innan du anlitar någon. Maila, ring och ta kontakt med firmor i din närhet som verkar seriösa och som du kan samtala mer med.

Det enklaste sättet att göra det här på är troligtvis att använda sig av så kallade offertsidor. På en offertsida beskriver du helt enkelt ditt uppdrag, varpå sidan skickar ut det till anslutna firmor i närheten. Risken med att använda sig av offertsidor är såklart att du kan missa en firma som inte är ansluten till den – men fördelarna är också många.

Med offertsidor kan du enkelt ställa olika firmors offerter mot varandra och förhandla om det bästa priset. Du kan även försöka få en bättre deal genom att se om någon av firmorna är villiga att baka in något, till exempel materialdelar, i priset.

Kolla med vännerna

För att snappa upp just de där fimorna som inte annonserar rikligt eller är med på offertsidor, är det bra att höra runt med vänner. Många små firmor kan gå runt endast på rykte, och jsut därför kand et vara bra att höra runt med bekantskapskretsen.

Använd sociala medier som Facebook. Kanske har du en vän där som driver en egen firma?

En fördel med att få rekommendationer från folk du litar på är just att det är trovärdigt. Går du endast efter kundrecensioner på nätet kan det ge en ganska missvisande bild. Till exempel kan det vara ägarna själv som går in på olika sidor och skriver mycket bra omdömen. I andra fall kan det handla om konkurrenter som skriver orättvist dåliga betyg.

I övrigt kan det givetvis vara bra att söka runt på nätet efter recensioner av de firmor du kan tänka dig att anlita. Dock bör man alltid ha ett kritiskt öga till recensionerna.

Leta brett

Ett tips är att söka brett när du letar på nätet. Använda gärna flera olika sökord för att få ett så brett resultat som möjligt. ”Badrumsrenovering Göteborg” och ”Renovera badrummet Göteborg” kan ge helt olika resultat om du skriver in det i exempelvis Google eller Bing.

Orkar du inte leta själv kan vi tipsa om denna sida: www.badrumsrenoveringigöteborg.se.

25 Nov 2016