Snickare med talang i Göteborg

Snickare är otroliga på att hitta lösningar när de blir bokade i Göteborg. Allt från altan till specialdesignade hyllor och garderober är möjligt att beställa.

Tänk att det alltid verkar finnas för lite förvaringsutrymme i lägenheten eller huset man köpt. Visst kan man köpa garderober och byråer, men det är ofta fel mått och passar inte på de lediga ytorna. Det samma gällde Annas lägenhet. Hon hade tyckt att det verkade finnas mycket förvaring men hade fel.

Efter att ha funderat länge bestämde hon sig för att kontakta en snickare för att få hjälp med sitt förvaringsproblem. Det blev bestämt att en snickare skulle komma på besök följande vecka. Hon satte sig ner för att skriva ner vad hon hade tänkt sig, och för att ha något att börja med när snickaren kom.

Smart snickare gör succé

Från snickerifirman i Göteborg skickades snickaren Richard. Han presenterade sig och frågade sedan vad hon vill ha hjälp med. Hon förklarade och sedan gick de igenom rum för rum tillsammans. Hallen skulle få en väggfast hylla och en bänk med förvaring. I sovrummet skulle det byggas in en garderob i ett litet prång.

När Richard hade gått var Anna fylld av endorfiner. Han hade haft så många idéer. Han hade lite annat att avsluta först, men nästa vecka kunde han sätta igång. Anna tyckte att det kändes som en evighet tills dess, men tackade ja till det datum han sa. Fram till dess fick hon drömma om sina nya snickerier och hur fint det skulle bli när det blev klart. Detta eftersom hon vet sedan innan att en snickerifirma i Göteborg alltid får jobbet gjort. 

26 Jul 2022