Nyckelfärdiga hus kommer snabbt på plats

Vilket är viktigast, ett eget byggprojekt som tar tid eller nyckelfärdiga hus som är inflyttningsklara så snart de är på plats? Två olika intressanta val.

Bea satt och drömde om nya nyckelfärdiga hus när Anders kom hem från jobbet. Han satte sig i soffan med en kopp kaffe i handen och tittade lurigt på henne. Sen frågade han om hon var synsk. Det visade sig nämligen att han hade fått köpa en tomt för en billig penning då en kompis styckade av sin mark.

Han förklarade var den låg och inom några minuter satt de och letade idéer på internet. Vilken typ av hus ville de ha? Lyckligtvis visade det sig att de hade väldigt lika smak. De hittade ett byggföretag som hade några intressanta objekt. De förvånades båda över att de gillade ett av de moderna husen.

Nyckelfärdiga hus med stor altan

Båda fastnade för ett hus som var kubiskt. Vilket förvånade då de initialt letat efter en traditionell villa. Huset hade känslan av ett lyxigt hus vid Medelhavet. En väl tilltagen uteplats syntes på övervåningen. Där fanns plats för en stor grill, loungemöbler och några gröna växter. Kanske det till och med fanns plats för en svängom.

De beslutade sig för att kontakta byggföretaget nästa dag. Plötsligt var drömmen inte längre långt bort. Med ett nyckelfärdigt hus skulle de kunna flytta inom ett halvår. Men det var de givetvis tvungna att kolla med firman. Den kvällen gled båda in i sömnen med en gemensam tanke: vi ska bli med hus.

30 May 2022