Mäklare säljer drömhus på Hisingen

En mäklare på Hisingen hjälper dig att levla upp från lägenhet till drömhus på Hisingen. Kanske kan du bjuda in artisten Drömhus att lira på inflyttningsfesten?

Drömhus är inte bara en artist från 90-talet. Det är också något som står att finna på den vackra ön Hisingen i Göteborg. Men då gäller det att du säljer din lägenhet först, så klart. Det är inte så vanligt att ha råd med både ett hus och en lägenhet på samma gång.

Inte på Hisingen i alla fall, eftersom priserna är relativt höga på bostäder just där. Inte så konstigt, med tanke på hur populärt Hisingen blivit bland bostadsjägare i Göteborg. Många är ute efter en bostad just där. Så du kommer i alla fall inte få problem att sälja lägenheten, även om du kommer få en del konkurrens när du ska köpa hus där.

Mäklare från Hisingen kan priserna på Hisingen

Du kan börja med att sälja lägenhet på Hisingen genom en av öns fina mäklare. Det är alltid en god idé att sälja först och köpa sedan. Då löper du ingen risk att fastna i en konstig situation med banken, i det fall försäljningen inte går riktigt som du trodde. Eller om du fått en värdering på lägenheten som inte visat sig stämma.

Men om du ber din mäklare på Hisingen om en värdering, kan du vara säker på att han slår huvudet på spiken. Han kommer i alla fall ha större chans att göra det, än en mäklare från Stockholm som inte kan någonting om Hisingen och Göteborg.

10 Aug 2022