Ett spabad i Göteborg ger hela familjen njutning

Spabad, en bubbelpool eller vanlig pool har länge haft ett ett lite sämre rykte i Sverige och detta är något som så sakteliga börjar tvättas bort. Det sämre rykte som omger ett spabad handlar till mångt och mycket om att man betalar väldigt mycket pengar, men att man i slutändan knappt får något tillbaka för dessa. Det vill säga; många har investerat i ett spabad och har sedan insett att detta är något som kräver mycket skötsel och att det dessutom inte haft någon längre livslängd – mycket beroende på att de inte klarat av vår svenska vinter.

Det som gäller i denna fråga är att man måste göra skillnad på gårdagens spabad och dagens modeller. De som finns idag är nämligen på ett helt annat sätt anpassade – och i många fall byggda – helt med tanke på det klimat som finns i Norden och då man dessutom utvecklat systemen och gjort ett spabad mer lättskött så måste man också se till att detta dåliga rykte tvättas bort.

Fördelar med ett spabad i Göteborg

Kort sagt – att köpa ett spabad idag är en ren och skär investering för en familj. Vi förklarar detta genom att rada upp några ytterligare fördelar som kommer med et spabad och vi säger att det handlar om du och din familj i Göteborg överväger att köpa ett sådant och placera på er tomt. Här är det som ni får på köpet i denna investering.

  • Lugn och ro. Det finns en anledning till att många väljer att betala dyra pengar för att besöka olika spaanläggningar. I dagens stressade samhälle så behöver vi – helt enkelt – hitta en plats där vi kan andas och återhämta oss. Investerar du i ett spabad till familjen i Göteborg – ja, då har ni denna plats och ni har den året om; till ett billigare pris än vad det kostar att besöka en spaanläggning. Massage? Ja, den får ni hela tiden via de strålar som finns under ytan.
  • Fest. Att ha en fest i nära anslutning till ett spabad är väldigt trevligt och de flesta kommer också att få plats för ett bad. Ett spabad rymmer mellan 7-12 personer – beroende på modell – och det ger en extra krydda till varje tillställning. Glöm dock inte att köpa glas av plast.
  • Livslängd och pris. Ett bra spabad håller mellan 15-25 år och kostar mellan 50- 200.000 kronor. Slår man ut den summan årligen så ser man att det inte handlar om några gigantiska summor. Mervärdet är dock det väsentliga att peka på då det handlar om ett spabad: alla kan njuta och alla i familjen i Göteborg kommer att ha nytta av denna investering.
4 Mar 2017