Attraktiva skyltar i Göteborg

Att skaffa bra skyltar till firman är en av de viktigaste investeringarna för ett företag i Göteborg. Att ha en skylt som harmonierar med företaget är A och O.

Vid investering av skyltar till företaget i Göteborg finns flera saker att fundera på. Vilken känsla vill man förmedla till den personen som riktar blicken mot företagets fasad? Att fånga kunden är livsnödvändig för alla företag. För vem vill inte att alla ska associera skylten och loggan med det egna företagets produkter.

Ordet AIDA är engelskt och ett fantastiskt verktyg att ta till när man planerar reklam. A står för attention, vilket innebära att den ska vara tilldragande. I står för interest, kunden ska bli intresserad. D står för desire, skylten skapar jag vill ha-känsla. Och så sist ännu ett A för action, kunden agerar och köper produkten eller tjänsten.

Skyltar som berättar

Vilken attityd har företaget? Ett företag som säljer leksaker kanske gör sig bäst med en färgglad skylt med lite knasiga bokstäver och en rolig logga. En skylt som säger att med de här produkterna får man roligt. Det är också skyltar som attraherar barn som i det här fallet indirekt är den riktiga kunden.

För en advokatfirma eller ett företag som säljer kontorsmaterial är skyltarna ofta enklare. Mörkare, rakare bokstäver utan utsvävningar ger ett seriöst intryck. Ett sätt att framhäva sin professionalism. Eller vänd på tanken. En leksaksaffär med svarta, raka bokstäver och en advokatfirma vars skylt har glada, sneda bokstäver i klara färger. Skulle det fungera? Se utbudet av skyltar på denna sajt: www.skyltargöteborg.se

6 Oct 2022